YAZ SPOR OKULU

YAZ SPOR OKULU

7 yıl önce. / 58280 kez okundu.

Bursa Sınav Koleji Spor Kulübü’nün Yaz Spor Okulları programı 12 Mart’ta başladı ve 28 Temmuz’da sona erdi. Spor okullarımıza 7-12 yaş grubundaki öğrenciler katıldı.
Bursa Sınav Koleji’nin geleneksek Yaz Spor Okulları programı kapsamında öğrenciler “Yüzme Spor Okulları” ve “Tam Gün Yaz Spor Okulları”na katıldılar. 12 Haziran’da başlayan ve 28 Temmuz’da sona eren Yüzme Spor Okulları 3 dönem, Tam Gün Yaz Spor Okulları ise 2 dönem halinde gerçekleşti.
Yüzme Spor Okulları 1. Dönem, 12 Haziran-23 Haziran, 2. Dönem 3 Temmuz-14 Temmuz, 3. Dönem 17 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında Tam Gün Yaz Spor Okulları ise 1. Dönem 12 Haziran-7 Temmuz, 2. Dönem 10 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirildi.
Bursa Sınav Koleji’nin Demirci, Kestel, Balat, Özlüce ve Mustafakemalpaşa kampüslerinde gerçekleştirilen Spor Okulları’na 7-12 yaş grubundaki öğrenciler katıldı.